Astăzi mi-am făcut puțin timp să împărtășesc cu voi impresiile mele despre noua descoperire. Este acelBUZZStore-Silan-Slide-Site-895x313-4 produs de care se poate îndrăgosti orice gospodină care are nevoie de un produs bun la toate, sau orice femeie care caută produsul ideal pentru parfumul perfect, sau orice domnișoară care dorește soluția ideală pentru curățarea pensulelor cosmetice. Ce mai este produsul care nu trebuie să lipsească din nicio casă. 

Dar să nu vă mai țin în suspans vă spun despre ce este vorba: balsamul de rufe Silan Soft&Oils. Am avut ocazia să-l testez prin intermediul Buzzstore și sunt foarte mulțumită.  Dar nu vreau să arunc așa cu vorbe, mai bine vă spun cum am folosit eu Silan Soft&Oils.

Pentru început am folosit balsamul ca pe unul obișnuit: la spălatul rufelor. Așa că am turnat balsamul în mașina de spălat. Vreau să vă spun că de când am desfăcut bidonul am fost plăcut impresionată de parfumul extraordinar de plăcut. Mirosul a rămas și când am scos rufele din mașină. După uscare acestea erau catifelate și foarte plăcute la atingere.

Mergând mai departe, am folosit balsamul Silan Soft&Oils și la menținerea parfumului și pentru hainele din șifonier. Am udat o hărtie cu balsamul Silan și am lăsat-o în dulap. Totul a căpătat parfumul Silan de parcă atunci erau scoase din mașina de spălat. Silan_0,75_400

La fel de ușor a fost și cu spălarea pensulelor folosite în cosmetică. În câteva momente au devenit mătăsoase și curate. Acum le pot folosi fără să stau cu grijă că sunt pline de fard sau fond de ten și ar putea să îmi facă probleme cu acneea.

Una peste alta balsamul Silan poate fi folosit la orice. Trebuie lasată imaginația să își facă de cap. Silan Soft&Oils este balsamul meu de încredere. Pe mine m-a convis. Încercați-l și voi și surpriza va fi cu sigurnață la fel de plăcută.