Te aștept pentru ca atunci când ajungi să mă pot lăsa copleșită de tandrețea ta. Mă cuprinzi în brațele calde și nimic nu mai există în jurul meu. Suntem doar noi, cerul și luna. Tristețea dispare, răul nu există. Mă privești și mă las alintată, mă atingi și te doresc, îmi șoptești și te vreau și mai mult. 

Ai apărut în viața mea fără să te chem, ești și îmi e teamă. Te vreau și îmi e dor în fiecare clipă. Să mă stângi la pieptul tău și să mă las alintată în brațele tale. Să stai lipit de trupul meu, să nu clipești, iar în final să mă săruți cu o poftă adunată peste zi.

Ești acum un vis născut dintr-o iluzie. O dorință care crește și nu are limite. Când nu ești lângă mine îmi apari în gând, iar când ajungi nu mă satur să te simt. Îți adulmec parfumul care mă învăluie când pleci și mă face să rezist până când din nou ajung să mă las alintată în brațele tale.

Ai devenit scânteia ce mă aprinde când te apropii și focul care arde când mă atingi. Mă topesc când mă mângâi și îmi doresc să nu te oprești. Te simt și îți place la fel de mult. Ochii te trădează, iar tandrețea îți dezvăluie dorința nebuna de a mă avea …de a mă copleși cu sărutări fierbinți.

Mă vrei alintată în brațele tale, tăcută și cuminte. Pasională și plină de iubire, tandră și cu dor…de tine. Mă strângi și vrei mai mult. Nu ceri și stai pe loc. Te bucuri de atât. Savurezi intens fiecare clipă și lași timpul să decidă. Trăim un joc început în joacă, savurat cu pasiune și dorit din ce în ce mai mult…de mine să mă las alintată în brațele tale, de tine să mă poți copleși la pieptul tău.