Când mă trezesc în braţele tale, deschid ochii şi zâmbesc…sufletul mi se inundă de fericire,  chipul mi se luminează şi zâmbesc. Eşti lângă mine. Nu respir, nu mă mişc …doar te privesc…şi te privesc. Clipesc şi tresar la atingerea ta. Tandru îmi mângâi chipul iar în ochi ţi se citeşte aceeaşi fericire. Nu spui nimic dar simţi intens fiecare secundă pe care o trăim acum. 

Încet, te apropii şi cu o pasiune nebănuită îmi străpunzi buzele cu al tău dulce sărut. Şi minutele se scurg dar pentru noi asta nu mai contează acum…rămânem pe loc.Învăluiţi într-o dorinţă arzătoare ne iubim iar şi iar. Te savurez cu o poftă nebună şi îmi răspunzi flămând la fiecare provocare. Când mai profund şi jucăuş, când mai tandru dar mereu la fel de senzual pătrunzi adânc în toată fiinţa mea.

Suntem unul acum şi clipa este unică. Trăim aşteptarea ce a luat sfârşit şi gândul care ne-a adus aici. Continuăm, fără ezitări, fără limite sau bariere. Ne bucurăm unul de altul. Simţim trupurile încinse şi inimile bătând cu putere. Respirăm intens iar tot ce se aude sunt gemetele de plăcere. Acum dragostea e cea care ne domină, instictul animalic care luptă să învingă…iar noi am căzut pradă, învinşi de orgasmul final.

Şi am rămas….în continuare în braţele tale. Epuizată. Fericită. Tăcută. Mai blândă decât am ştiu că pot fi. Lipită de pieptul tău cum îţi place. Cu ultimele puteri tu mă alinţi. Nu vrei să te opreşti. Senzaţie după senzaţie vrei tot mai mult. Răpus de plăcere continui să atingi, să simţi fiecare milimetru de trup care trezeşte animalul din tine.

Este dimineaţa noastră, este visul transformat în realitatea de astăzi, este momentul care ne uneşte…este dorinţa care nu are limite, este fericirea care ne lipsea, este golul care acum nu mai există, este tot ce nu poate fi explicat în cuvinte dar care creşte de fiecare dată când mă trezesc în braţele tale.