De când se știe, românul este inventiv. Iar când alții au fost cu un pas înaintea lui, atunci românul poate adapta, împrumuta sau pur și simplu copia. Exemplele sunt multe, însă astăzi vreau să mă opresc asupra unuia care te ajută să faci bani, nu doar să cheltui bani…cum este de exemplu Sfântul Valentin …când 3_81722_1435049755trebuie să te scotocești prin toate buzunarele pentru a-ți mulțumi iubita (dar asta este altă discuție). Că de,… așa fac ”frații” noștri americanii!!

Românii au știu să copieze și ceva util, o metodă simplă prin care, cu puțin efort, poți câștiga sume frumușele de bani. Este vorba despre afiliere. Ei bine, în România sunt mai multe platforme care au găzduiesc mai multe magazinele online înscrise în acest sistem de afiliere. Una dintre cele mai cunoscute și care îi aduc celui care se afiliază venituri considerabile este ProfitShare. 

Cum sunt femeie și deci iubesc cumpărăturile și mai ales tot ce ține de îngrijire personală, parfumuri, cosmetice, ochiul meu dibace ”s-a aruncat” încă de la prima ”navigare” pe Profitshare la un astfel de magazin online. Și nu la unul oarecare ci la unul care pune la dispoziția consumatorilor produse 100% originale de la cele mai cunoscute branduri din lume, respectiv SOLE.

De ce să devin afiliat SOLE

Deși are o experiență de doar doi ani de zile în distribuție și retail, SOLE a devenit treptat unul dintre cele mai complete și complexe magazine online de produse fashion și de înfrumusețare. Astăzi are un portofoliu ce include peste 3.000 de produse 100% originale provenite de la peste 200 de dintre cei mai cunoscuți designeri de modă și parfumieri”. Cu alte cuvinte, vorbim de branduri foarte cunoscute precum Bvlgari, Dolce & Gabbana, Lalique, Jean Paul Gaultier, Calvin Klein, Guess, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Gucci, Hugo Boss, Marc Jacobs, Givenchy, Guerlain, Burrbery, Cacharel, Carolina Herrera, Cartier, Thierry Mugler, Paco Rabanne, Ray Ban, Ralph Lauren, Juicy Couture, Armani, Prada, Escada, Rberto Cavalli, Clinique, dar și branduri exclusiviste precum Creed, Tom Ford, Costume National sau Bond No. 9.

Acum că am stabilit care este magazinul meu preferat, cel care îmi oferă încredere atât în ceea ce privește calitatea produselor, autenticitatea lor dar și a serviciilor oferite precum transport, plată și siguranța livrării coletului meu, am spus că pot face și bani din pasiunea mea pentru shopping. Ce poate fi mai ușor decât să împărtășești pasiunea ta și cu prietenii tăi!

Ce comisioane câștig ?

 

În plus, devenind afiliat SOLE prin intermediul Profitshare, fiecare vizită concretizată în vânzare pe care o trimit pe SoleShop.ro îmi va aduce comisioane de până 10% la produsele din categoriile parfumuri, accesorii fashion, cosmetice, genți, ochelari de soare și de 3% pentru articolele listate în gama Tech (smart watches, căști, brățări fitness). 

Deci, motive suficiente pentru a deveni afiliat SOLE! Iar asta recomand tuturor celor care un blog și vor să câștige și ceva bănuți, fără prea mult efort.

Dorința mi se poate îndeplini doar cu câteva click-uri. Iată cei trei pași simpli pe care de altfel îi poate face orice blogger care vrea să câștige bani promovând Sole în Profitshare:

de_ce_noi_program_afiliereImediat ce au fost parcurși acești pași simpli, se poate alege un banner pus la dispoziție de platforma Profitshare astfel încât ofertele tentante de pe SoleShop sunt vizibile și pe blog.

După aceea totul vine de la sine. Cu alte cuvinte, promovează cât mai mult și îndeamnă prietenii tăi să cumpere produsele de calitate în care tu crezi, iar Sole îți va răsplăti fidelitatea. În concluzie, programul de afiliere este foarte simplu și la îndemâna oricui. IATĂ CUM FUNCȚIONEAZĂ:

Affiliate-Marketing-2012

Și surprizele nu se opresc aici. Pentru că Sole știe să-și motiveze partenerii ( de altfel orice afiliat devine…într-o oarecare măsură…partenerul magazinului online pentru care promovează produsele). Pe lângă faptul că nu au nicio modalitate de a comand produse telefonic de pe site-ul lor, situație care îi banner_concurs-Profitshare.ajută pe cei afiliați să adune cât mai multe comenzi online, au periodic oferte și reduceri cum ar fi în ziua de joi SOLE oferă clienților surprize și discount-uri speciale, iar periodic sunt oferite și premii celor care adună cei mai mari comisioane. De exemplu, odată cu intrarea în rețeaua de afiliere Profitshare, SOLE a organizat în perioada iunie – 18 iulie un concurs pentru toți membrii platformei, în urma căruia, unul dintre afiliați va intra în posesia celui mai dorit gadget al momentului – un Apple Watch.

Așadar, câștigă bani promovând SOLE prin Profitshare!

 

PS: imaginile sunt importate de pe google imagini si site-ul Profitshare.