Interesată de alimentația fetiței mele am descoperit astăzi o carte care se anunță a fi destul de interesantă, mai ales că a fost scrisă de celebrul nutriționist Prof. Dr. GheorGhe MencinicoPschi. coperta_pa-500x500

Cartea se numește ”Părinți altfel” și  conține o serie de sfaturi utile pentru părinții care vor să aibă copii sănătoși, puternici și deștepți.

Eu am găsit-o pe http://www.doctormenci.ro/noutati/cartea-parinti-altfel-din-30-septembrie, de unde poate fi și cumpărată la prețul de 59,90 de lei.

Tot de acolo se poate descărca un fragment din carte, pe care eu l-am citit deja. Va pop spune că are informații utile în ceea ce primește alimentația sănătoasă pentru toți tinerii care se pregătesc să aibă un copil, pentru perioada de sarcină (deci alimentația pe perioada de sarcină) dar și pentru viața sugarului și a copilului până la vârsta de 10 ani.

De asemenea, un capitol interesant este cel al alimentelor sănătoase și totuși foarte rar întâlnite în hrana românilor cum ar fi alge marine, fructe exotice precum  avocado, mango, hrișca.

Prof. Dr. GheorGhe MencinicoPschi este un biolog, biochimist și cercetător român și directorul Institutului de Cercetări Alimentare.

Ajută și alte mămici să afle aceste sfaturi printr-un simplu share al articolului. Vă mulțumesc!

În zilele următoare vă voi prezenta câteva dintre sfaturile adresate de prof. Dr. GheorGhe MencinicoPschi în cartea sa.