Stresul este cel care ne dă cea mai mare durere de cap! Mai în glumă mai în serios stresul este o boală a secolului în care trăim şi atunci orice remediu, indicaţie, sfat util pentru a scăpa de stres este mai mult decât bine venită. Ei bine, în această săptămână leacul vine de la HappyCinema Buzău. Ei vă propun un remediu în porţii mici dar dese şi sigure.  Nu trebuie să vă îngrijoraţi are „tratamente” personalizate, în funcţie de personalitate şi gusturile fiecăruia dintre voi. Iar pentru reuşita leacului vă scapă chiar şi grija copiilor pentru care are trucuri secrete. Dar , ca în orice tratament minune …totul ţine de voinţă. Aşa că eu vă îndemn să mergeţi la HappyCinema Buzău. Iată remediul care vă scapă de stres în săptămâna 1-7 iulie 2016:  

Trei premiere

Să începem cu cele inovative, care vă dau efecte sigure: premierele. Sunt trei la număr. Dar să le luăm pe rând. Prima este vineri, 1 iulie, începând cu 16.30 şi este recomandată tuturor celor care iubesc suspansul şi care..în fond..nu se tem de nimic. Şi uite aşa o porţie de The Conjuring 2 îi vor salva de la boala secolului. Tot vineri de la ora 20.00 sunt programaţi la tratament cei mai romantici şi visători. Aici stresul poate avea efecte devastatoare tocmai de aceea HappyCinema Buzau le recomanda repaus de 110 minute pentru pilula Me before you. Ultima poţie antistres este pentru cei mai zâmbăreţi care se pot vindeca doar prin şi mai mult râs. Pentru ei, la ora 22.10 Central Intelligente :

Trei avanpremiere

Efectele sigure vin de la avampremiere. Pentru săptămâna 1-7 iulie la HappyCinemaBuzău găsiţi trei. La fel, prescrierea se face în funcţie de gusturi. Inedit este cel 3D The Legend of Tarzan. Nu rataţi, joi la 17.30.

Reţeta completă

Pentru cei care au mai ajuns la HappyCinema Buzău şi cunosc deja efectele curative au aici reţeta completă pentru săptămâna 1-7 iulie astfel încât să continue tratamentul. Aşa cum am spus, e bine să fie porţii mici dar regulate.

Program_fb_BUZAU_landscape_01-07-iulie-2016

Premiu garantat

Cum fidelitatea se răsplăteşte HappyCinema Buzău vă propune şi un concurs. Toate îndrumările necesare le găsiţi pe tot la ei, pe pagina de socializare. Premiile vor fi pe gustul tuturor: tratamente gratuite la HappyCinema Buzău.