Care este legătura dintr-o lenjerie și un super sejur la Paris? Cu siguranță nu ați avut niciodată această întrebare în minte. Sau poate au fost situații în care vă gândeați la o situație romantică și la o lenjerie fină pe un pat, în ”capitala Iubirii”. Sau, poate, unii mai practici ar spune că e vorba poate despre o lenjerie cu Turnul Eiffel pe ea. 

Ei bine, dacă ar fi să jucăm jocul ala..”foc, foc”..”rece, rece”….aș spune gheață. Pentru că răspunsul este250x250-blogawards cu totul altul. Este vorba despre o ”supermegaextra” veste pe care ne-au dat-o prietenii de la Lenjerii Pat Outlet (îi cunoașteți …am povestit despre ei și în acest articol- ”Lenjeriile Pucioasa, brand românesc recunoscut” -) : cumperi o lenjerie în perioada 13.08  – 20.08 adică în „Summer Black Week”și la final poți fii fericitul câștigător al unui sejur de trei zile la Paris. Iar veștile bune sunt de fapt foarte bune pentru că tot în această săptămână cu banii pe care i-ai fi cheltuit pe o lenjerie vei putea cumpăra de fapt două. Deci să recapitulăm:

  • Plătești o lenjerie de pat și primești două lenjerii de pat doar în Summer Black Week: iată prețurile pentru fiecare categorie de produs: Lenjerii BFSheader-eshop-landingpage-300x150 1+1GRATIS la 99 lei, Lenjerii 3D 1+1 Gratis la 119 lei, Lenjerii Satinat 1+1 Gratis 139 lei,  Lenjerii Bumbac 1+1 Gratis 249 lei, Lenjerii Jaquard 1+1 Gratis 349 lei
  • Cumperi două lenjerii la preț de una și pleci la Paris gratis  – Vacanța va fi, la alegere, în perioada de iarnă, respectiv 15.11.2015 – 05.12.2015;

Ce mai, cu adevărat ofertă…și toată lumea are doar de câștigat.Așa că nu mai stați pe gânduri și indiferent de ce planuri aveți în aceste zile …ar fi bine să le amânați și să investiți în două lenjerii de calitate superioară cu un desing modern, culori vii, atrăgătoare care vor transforma orice dormitor într-unul atractiv. Comanda va ajunge, prin curier, imediat chiar la dumneavoastră acasă. În plus, dacă aveți vreun dubiu și doriți verificarea coletului o puteți face fără nicio problema la primirea produsului. Lenjerii Pat Outlet este primul magazin de profit din România, iar faptul că a rezistat pe piață fiind în același timp cel mai cunoscut pe segmentul său spune multe despre seriozitatea lor dar și calitatea și prețul produselor comercializate pe acest site.

Trebuie doar să vrei să ai și la tine acasă o lenjerie cum vezi în filme. Lenjerii Pat Outlet are peste 400 de modele din cele mai variate, în culori și combinații de culori pentru toate gusturile, simple, cu imprimeuri florare, animale, romantice sau din contră mai serioase….totul este să alegi lenjeria dorită.

Mărturisesc că pentru mine acesta este cel mai greu moment. Mi-aș cumpăra nu una, zece lenjerii de aici tocmai pentru că îmi plac foarte multe și nu mă pot decide asupra uneia. Sincer, cu această ofertă de la Summer Black Week din perioada 13.08-20.08 munca mi-a mai fost ușurată. Așa plătesc două și cumpăr patru.

Iată un model pe care l-aș pune în dormitor în timpul săptămânii. E clasic, elegant și decent. În plus mărimea lenjeriei este potrivită: cearceaf mare și perne dreptunghiulare.

_vyr_561121539Scanare-48

Aș mai vrea una mai colorată. Pentru weekend de primăvară când totul revine la viață. Iată ce am găsit și îmi place la nebunie:

_vyrn_561121538Scanare-45

LA fel de mult ador și movul…mă duce cu gândul la florile de liliac sau la mirosul pătrunzător de lavanda….

_vyr_561121526Scanare-23

Pentru o toamnă târzie….asta ar fi perfectă:

_vyrn_561121535Scanare-46

Și sincer aș putea continuă să aleg. V-am spus cel mai greu este să te decizi pe care să o alegi. Acum cu Lenjerii Pat Outlet banii nu mai sunt o problemă. De exemplu, pentru astea patru voi scoate din buzunar doar 218 lei plus 19 lei la curier. Pentru suma asta, în comerț, aș fi dat ori pe vreo patru lenjerii de foarte proastă calitate care după prima spălare au intrat la apă, s-au scămoșat ori s-au decolorat. Ori dacă sunt o calitate mai bună …atunci ar fi trebuit să mă mulțumesc doar cu o lenjerie..maxim două. Nicidecum patru cum pot lua acum de la Lenjerii Pat Outlet. Așa că …voi ce spuneți? Ce lenjerii vă plac? Pe care le alegeți? Dar tu, Maria Stroe, ce lenjerii alegi?