Ca orice femeie am o slăbiciune pentru lenjeria intimă. Alegerea unei piese de lenjerie intimă nu se face _mg_9192la întâmplare. Este nevoie de timp, răbdare, tactică și mai ales mult bun gust. Aș îndrăzni să spun că trebuie să acordăm cel puțin aceeași atenție alegerii lenjeriei intime ca pentru orice altă piesă vestimentară. Nu putem îmbrăca un sutien la întâmplare. El trebuie ales în funcție de forma corpului, de mărimea sânului, de rochia sau bluza pe care urmează să o îmbrăcăm. Și criteriile sunt mult mai multe. Important este ca piesa de lenjerie intimă să se scoată în evidență calitățile. Însă, cel mai important aș spune eu să ne facă, pe noi, femeile, să ne simțim senzuale, frumoase. Feminitatea și delicatețea unei femei să fie evidențiate chiar printr-o simplă piesă de lenjerie intimă. Aș putea spune chiar că o femeie ce poartă lenjerie intimă aleasă cu multă atenție poate fi mai senzuală decât una complet dezbrăcată. 

Tocmai din aceste motive eu sunt foarte atentă cu fiecare alegere pe care o fac. Nu fac cumpărături pe fugă, la voia întâmplării sau mai ales să pun drept criteriu principal reducerile de prețuri pe care le găsești în perioadele de soldări. Nu spun că e greșit să cumperi la reducere, însă, de multe ori, în astfel de perioade nu găsești toate mărimile sau formele care sunt avantajoase corpului tău.Dar dacă norocul este de partea atunci, cu atât mai bine.

Dar hai să vă spun de ce prefer ca piesele de lenjerie intimă să fie de la Piera. Și cele care cunosc Piera sunt convinsă că nu mai au nevoie de nicio explicație. Însă, cum acest articol, sper să fie citit și de cele care poate nu au auzit de Piera sau poate vor și alte păreri despre Piera (și cu această ocazie le invit să-mi adreseze orice întrebare vor legate de cum te simți în lenjeria Piera o pot face chiar aici) am să vă spun doar câteva din motivele care pe mine mă fac să revin cu drag fie pe site-ul lor unde pot face fără probleme cumpărături online (la comandă de peste 200 de lei am transport gratuit ) sau în magazinele din țară, în special din București.

_mg_9871 (1)Așadar, în primul rând, purtând lenjeria Piera capeți aproape instantaneu un aer nobil. Rafinamentul, feminitatea și delicatețea unei femei sunt subliniate prin alegerea unei piese Piera care va avantaja corpul ce o va purta.

Sunt mereu croite modern astfel încât vor oferi atât avantajele de care are nevoie orice femeie când își pune un sutien dar vor bucura privirea celor ce le vor admira prin designul la modă.

Nu în ultimul rând, culorile și materiale din care sunt confecționate fac orice femeie să se simtă frumoase, comode și senzuale.

Acum, la Piera găsiți noua colecție la prețuri avantajoase. Eu deja am ochit acest sutien Piera absolut senzațional și abia aștept să-l pot purta.

Voi ce piesă ați ochit?