Continuitate, durabilitate, perfecțiune! La asta mă gândesc când spun ECCO Shoes! Și reprezintă idealul meu de încălțăminte atunci când spun ”confort”, ”calitate impecabilă” sau cu alte cuvinte ”o încălțăminte pe care nici nu o simți când o porți”. Categoric ECCO Shoes este încălțămintea care mă duce cel mai ecco-magazinjpgdeparte! Iată motivele pentru care eu spun ”Da” încălțăminte Ecco:

1. Încălțămintea pe care eu o port trebuie să-mi inspire încredere, iar Ecco Shoes mi-a câștigat-o!

Pentru mine, încrederea în brandul Ecco a fost foarte ușor de câștigat. În primul rând prin ascensiunea spectaculoasă pe care a avut-o încă de la fondare, adică cu aproximativ jumătate de secol în urmă. Pornind la drum cu gândul de a aduce lumii cei mai confortabili pantofi dar și cu o lozincă pe măsură „The shoe must follow the foot”, danezul Karl Toosbuy a cucerit întregul glob, ajungând să fie unul dintre primii trei mari producători de încălțăminte la nivel global. Asta nu e lucru ușor. Arată determinarea pe care a avut-o pentru a-și atinge visul.  

2. Calitatea materiei prime reprezintă pentru mine primul factor decisiv în alegerea încălțăminte, iar ECCO a demonstrat calitatea în 50 de ani de rezistență pe piață. 

ECCO este o afacere integrată, fiind singurul singurul producător de încălțăminte care gestionează fiecare etapă din procesul de fabricație al pantofilor. Astfel, ECCO are tăbăcării proprii, iar pielea produsă de ei ajunge să fie materie primă chiar și pentru alți producători mari ai lumii precum Louis Vuitton. Asta detonă calitatea excepțională a pielii ceea ce duce și la o încălțăminte de o calitate remarcabilă.

3. Desingul plăcut și modern, confortul și eleganță. Cele trei le pot numi ”cireașa de pe tort” atunci când îmi aleg încălțămintea. ECCO Shoes le are pe toate. 

În primul rând, spuneam că este o afacere integrată. Asta înseamnă că modele întâlnite la încălțămintea ECCO sunt creații proprii, inovative. Unicitatea lor au făcut ca să nu se demodeze în timp, să rămână pe placul clienților indiferent de tendințele modei. Mai mult decât atât au făcut ca tendința în modă să fie dată după modelul lor. Un exemplu elocvent sunt mocasinii concepuți încă din anii 70 și care încă sunt iubiți de clienți din toată lumea datorită calității lor.

4. Aproape de mine.

Ecco a pătruns pe piața din România în urmă cu zece ani. De atunci s-a extins în mai multe locații din țară, având în prezent 20 de magazine. Însă, pentru mine, care sunt un împătimit al shopping-ul online, chiar dacă nu se compară cu orele de stat la probă prin magazine, cel mai important este magazinul lor online. Mai mult decât atât, Victor Tighinean, cel care administrează afacerile ECCO în România, a înșeles pofta noastră de cumpărături, a împătimiților shopping-ului online, și a dezvoltat și acest segment. Magazinul online ECCO Shoes este, după mine, unul dintre cele mai accesibile și ușor de utilizat site-uri de cumpărături din România.

– este foarte aerisit, iar categoriile sunt vizibile astfel încât imediat ce ai intrat pe site poți găsi cu ușurință produsele care te interesează, respectiv damă, bărbați, copii sau chiar accesorii (genți sau alte produse de calitate pentru curățarea și întreținerea încălțămintei cumpărate);

–  secțiune specială pentru reduceri – ceea ce îmi scurtează timpul de cumpărături;

– selectarea produselor se poate face foarte ușor, ceea ce scurtează timpul dedicat cumpărăturilor, datorită faptului că poți găsi încălțămintea după culoare, număr (de la 35 card-fidel-fatapână la 42, la femei), preț, materialul din care este confecționată;

– returnarea produselor se poate face într-un termen de 360 de zile și chiar returnarea banilor în maxim 14 zile!

– transport gratuit pentru cumpărături mai mari de 300 de lei;

– fidelizarea clienților care au făcut cumpărături mai mari de 350 de lei;

– modalități multiple de plată, atât ramburs cât și cu cardul;

Toate acestea fac din magazinul online să fie de fapt o extensie a unui magazin offline. Cu alte cuvinte, pot spune că mă simt ca atunci când merg și îmi aleg încălțămintea într-un magazin fizic. Eu aș spune că este chiar mai bine, dacă am în vedere faptul că evit aglomerația și timpul pierdut pe drum până la magazin.

Una peste, ECCO Shoes este încălțămintea care mă duce cel mai departe, iar magazinul online reprezintă acel ceva de care aveam nevoie pentru a spune că eu chiar nu le găsesc cusur. Aș alege ECCO Shoes atât pentru segmentul lor casual, business sau chiar sport. Aș recomanda ECCO Shoes nu doar femeilor ci și bărbaților și mai ales piciorușelor delicate ale micuților noștri care au atâta nevoie de o încălțăminte de calitate.

Iar acum, după ce v-am spus motivele pentru care eu aleg ECCO Shoes, iată alegerea mea de la acest minunat brand:

c600x552

Produsele alese de mine sunt:

”Sandalele sunt confecționate din piele naturală cu finisaje aurii, oferind un aspect contemporan și mereu la modă. Branțul din piele amortizează și asigură confort la fiecare pas. Talpa cimentată din cauciuc este flexibilă, ușoară și rezistenta. Curelușele reglabile asigură o portivire perfectă pe picior” – descriere asigurată de Ecco Shoes.

Geanta are un model care se potrivește pentru orice ținută. ”Este confecționat din piele de vițel, moale și rezistență. Căptușeala impermeabilă iți păstrează lucrurile în siguranță. Mânerul ajustabil permite o potrivire ușoară. Cele două compartimente, buzunarul pentru telefonul mobil, buzunarul cu fermoar și brelocul pentru chei asigură o organizare eficientă, fiind ideală pentru femeia modernă și sofisticată. Dimensiuni:32x33x10 cm” – descrierea produsului asigurată de Ecco Shoes.