Să fii frumoasă în primul rând înseamnă să fii îngrijită. Este un lucru elementar pe care și eu l-am învățat încă de mică. Însă, în vremea adolescenței am aflat că să te speli și să miroși frumos nu mai este 532111_376941575662746_1968546305_nsuficient. O piele catifelată și frumoasă presupune și epilare – pe brațe, picioare, axila și inghinal. Trebuie să recunosc, prima epilare a fost cu lama. Apoi a urmat crema. Niciuna dintre aceste variante nu era satisfăcătoare. Da, erau foarte rapide și nu presupunea nicio durere. Însă, după două-trei zile părul era la loc. Parcă mai mult și mai urât.

Timpul a trecut, iar în timpul facultății, în căminele studențești am descoperit epilarea cu ceară. Auzisem de ea pe la saloane, însă nu-mi permiteam să mă duc…iar pe de altă parte, îmi era rușine să mă duc. Așa că, alături de alte fete, am cumpărat ceară și am început să ne epilăm una pe cealaltă. Procedeul era destul de greoi. Încălzeam cutia de ceară la reșou, așteptam să se răcească. Nu o nimeream mereu. Uneori de ardeam, alteori era prea rece și nu reușea să mai smulgă nimic. Greu. Ne murdăream. Eram toate lipicioase. În final, ne epilam. Oricum era mult mai bine decât cu lama. Pielea rămânea fină mult cartuse-ceara-unica-folosintatimp, iar atunci când creșteau firele de păr erau mult mai subțiri. După o perioadă, ne obișnuisem și nu ni se mai părea la fel de greu.  Problema este că tot timpul trebuie să fie o persoană care să te ajute. Și uite așa mă vedeam nevoită să spun adio epilării cu ceară.

Dar iată că am descoperit ”Total pro beauty”  – un magazin online unde am găsit tot ce am nevoie pentru a-mi întreține pielea catifelată și frumoasă.Mai exact, ”Total pro beauty” este un furnizor de aparatură profesională, consumabile și îngrijire personală.

Căutând ceva care să înlocuiască mâinile dibace ale colegei de cameră care ajuta la epilat am descoperit aparatul de epilat cu ceară. M-a convins imediat, fiind foarte ușor de folosit, fără să fie nevoie de niciun ajutor. În plus, am învățat rapid să folosesc acest aparat de ceară pentru epilat chiar de la experții ”Total pro beauty”:

Cât despre avantajele epilării cu ceară ..deja le cunoșteam. Așa că am comandat fără nicio ezitare. Am ales un Kitul de epilare cu ceara Free Mix conține: kit-epilat-cu-ceara-free-mix-tpbro

– Încălzitor de ceară Free

– Hârtie de epilat

– 7 cartușe cu ceara de epilat, din care:

4 cartuse cu ceara cu MIERE și înca 3 cartuse cu ceara cu Titaniu, Aloe, Azulena pentru o piele mai sensibilă cum este cea din zona inghinală și axială. Prețul a fost unul destul de ok. 100 de lei. În plus, un tub de ceară, cumpărat separat, costă 5 lei, iar în magazine costă între 7 și 9 lei.

Acum sunt foarte încântată că pot avea tot timpul o piele fină și plăcută la atingere, fără prea mare bătaie de cap. Mă epilez o dată pe lună și pot spune că epilarea completă cu apăratul de ceară durează cam 45 de minute. Sunt mulțumită de produsele Total pro beauty și le recomand cu încredere tuturor doamnelor și domnișoarelor care vor o epilare de lungă durată.

În plus, toate comenzile efectuate până pe 31 august vor intra într-o competiție, iar zilnic vor fi desemnați trei câștigători.

3-ceasuri-rele

Cu alte cuvinte, toate doamnele care vor face cumpărături online au șansa de a câștiga un ceas de la ”Total pro beauty”.

ceasuri

Așa că…pentru o piele ca de bebeluș vă invit să alegeți epilarea cu ceară și Total Pro Beauty! Investiți într-un aparat de epilat cu ceară!