Nu peste mult timp femeia va fi din nou în centrul atenției…nu că ar avea nevoie de o zi anume pentru a se simți specială! Însă, cu atât mai mult, primele zile ale primăverii aduc cu ele și cele mai frumoase momente prin care cei din jurul lor le pot face pe femei să se simtă cu adevărat deosebite. Practic, să le arate că le percep așa cum sunt ele: gingașe, sensibile, senzuale, iubitoare, uneori vulcanice dar de multe ori mult mai puternice decât lasă să se vadă la suprafață. O floare, o bijuterie, un parfum sau poate doar o plimbare și un pic mai multă atenție decât de obicei par a fi cele mai potrivite daruri pe care cei dragi le pot oferi femeilor din viața lor  de 1 și 8 Martie. banner_2

Pentru mine 8 Martie este o zi deosebită. Este o zi de primăvară, plină de mireasmă și culoare. Este ziua în care emoțiile mă cuprind de fiecare dată parcă mai profund când micuța mea de doar patru anișori îmi spune ”te iubesc, mami! La mulți ani”!” și cu mânuțele alea micuțe și cărnoase îmi oferă o felicitare pictată cu atenție la grădiniță. Este ziua în care, la rândul meu, o pot surprinde pe mama cu un dar simplu dar care să îi amintească de dragostea și respectul pe care i le port. Chiar și o îmbrățișare uneori poate face minuni…așa s-a întâmplat, când în urmă cu 31 de ani, de 8 Martie, mama m-a ținut în brațe pentru prima dată. 

Da. 8 Martie este o zi specială în familia mea. O zi de sărbătoare și o zi în care , dacă pe parcursul anului mai neglijăm, ne amintim că mama este cea mai dragă nouă!

Și cum orice femeie este specială, în felul ei, consider că cel mai frumos mod prin care poți surprinde o femeie cu un dar potrivit este o bijuterie. Însă, nu orice fel de bijuterie. Una care o descrie. Nu contează că este un inel, brățară, colier , cercei sau o broșă , bijuterii scumpe sau de fantezie. Important este ca acea bijuterie să-i definească stilul.

Spune ce zodie ești să îți spun ce bijuterie porți

8 Martie este un prilej deosebit prin care oricine poate surprinde femeia din viața lui cu o bijuterie. ”La femme coquette” are pentru fiecare femeie bijuteria potrivită. Eu am ales astăzi, câte un accesoriu, pentru fiecare zodie. Iată ce a ieșit:

Femeia Berbec:

Îi place să atragă atenția asupra capului. Este îndrăzneață și preferă culorile tari motiv pentru care consider că acest minunat set de cercei și pandant sunt potrivite pentru ea. bijuterii berbec

Femeia Taur:

Accesoriile femeilor taur au un aer vintage, iar culoarea vedetă este verde. Acest colier din piele cu perle este senzațional. Nu-i așa?taur verde

 Femeia Gemeni:

Pentru acești nativi mâinile sunt cele mai importante. Adoră inelele masive, iar culoarea verde este cea mai potrivită pentru ele. Iată ce am găsit pe ”La femme coquette”! Bijuteria perfectă pentru ele!gemeni

Femeia Rac:

Sunt elegante și feminine. Au un aer misterios, iar accesoriile în stilul vintage dar feminine sunt potrivite. Adoră nuanțele de alb și negru. Ce spuneți de această broșă găsită pe ”La femme Coquette”?

rac

Femeia Leu:

Acestea au o slăbiciune pentru bijuteriile valoroase. Culorile care le atrag sunt roșu, portocaliu și galben. O brățară de La femme Coquette este potrivită pentru acest stil.

leu

Femeia fecioară:

Au un stil spontan și aleg accesoriile în funcție de vestimentație fiind în același timp și ușor de purtat. Pentru ele propun acești cercei ușor de asortat:fecioara

 

Femeia balanță:

Adoră bijuteriile masive,cu detalii florare, în nuanțe pastelate. Iată propunerea găsită pe La femme Coquette:

balantaFemeia scorpion:

Au un stil sexi și avangardist. De multe ori sunt văzute cu bijuterii masive, de culoare închisă. Astăzi pentru ele am acești cercei din lemn:scorpionFemeia săgetător:

O brățară din argint cu perle în nuanțe de mov am considerat că se se potrivește perfect cu stilul acestor femei dinamice, elegante, feminine dar care adoră accesoriile valoroase.

KSP4095-215x143Femeia Capricorn: 

Aleg tot timpul bijuteriile de bună calitate și au tendința către pietrele prețioase. O brățară cu smaralde este ceea ce propun pentru un dar de 8 Martie de La femme coquette!

VRW0109-215x143

 

Femeia Vărsător: 

Poartă accesorii vechi, cu aer vintage, nuanțele preferate fiind mov, bleumarin, negru.

NST1058-215x143Femeia Pești:

Este luna lor și a mea…ei bine femeile pești au un  stil seducător și creativ. Adoră bijuteriile artistice și încărcate în nuanțe violet, oranje, verde dar și nude metalizat. Ador acest pandant:

pesti

 

Acestea sunt propunerile mele pentru femeile cochete. Nu-mi rămâne decât săurez doamnelor și domnișoarelor ”Un 8 Martie special!” și domnilor ”Spor la cumpărături!”.