Mai mic sau mai mare, rotund,pătrat sau dreptunghiular, mai colorat sau în nuanțe neutre, de dame, copii sau bărbați ceasul a reprezentat accesoriul cel mai purtat de noi toți. Încă din cele mai vechi timpuri, cu zeci de ani în urmă ceasul ”încorona” orice mâna ce-l purta. Iar acest lucru a rămas valabil până astăzi, dovadă că ceea ce este util, frumos și de calitate va dăinui peste ani.

Însă câți dintre cei care poartă la mână un frumos accesoriu după care își ghidează sarcinile de serviciu sau îți măsoară minutele până ajunge la persoană iubită cunosc istoria ceasului de mână.

Iată ce am aflat eu. În urmă cu 146 de ani Patek Philippe producea primul ceas de mână. Timpul trece, moda avansează, iar în Logo-CautCeas-1-300x1801888 Cartie realizează un ceas de damă cu brățară din aur și diamante. În 1927 intră în horă și Rolex  cu primul ceas subacvatic. Primul ceas pentru copii este realizat în 1933. Câțiva ani mai târziu, tot Rolex face primul ceas de mână cu afișaj pentru dată. Audemars Piguet produce primul ceas de lux din oțel inoxidabil în anul 1972. Și uite așa tehnolgia avansează, noi branduri apar pe piață, iar în 1987 Tissot lansează un ceas cu afișaj hibrid, analog și digital.

O istorie, aș spune, eu care a avansat rapid. Multă cercetare și preocupare pentru acest domeniu. Secretul constă în faptul că istoria continuă să se scrie. Iar astăzi se pregătesc pentru a fi lansate noi descoperiri, noi branduri și noi tehnologii.

Vestea bună este că și voi puteți scrie istorie…sau cel puțin să vă numărați printre cei care vor purta ceasul care face parte din istorie. Totul este foarte simplu. Acum găsiți cele mai bune , frumoase și reprezentative mărci de ceasuri doar într-un singur loc: CautCeas.ro. Este un magazin online unde găsești foarte rapid zeci de modele , pentru bărbați și femei, elegante , casual sau sport la prețuri avantajoase.

Cu siguranță nu aș rămâne în afara istorie dacă aș avea pe mână acest model de la Guess http://www.cautceas.ro/cumpara/guess-guw0323l3-7752908 . Are o culoare la modă, are ecran ultrarezistent și este din oțel inoxidabil.WoMen - Guess

 

Un cuvânt care va atârna în istoria ceasului de mână au  de spus și cei de la HugoBoss, iar cele mai noi modele sunt pe CaucCeas.ro. Modele precum http://www.cautceas.ro/catalog/brand/hugo-boss-175220 sunt la prețuri istorice. Și încă nu s-a scris întrega istorie…vedeți reducerile de Halloween http://www.cautceas.ro/catalog/reduceri-halloween-656764

reduceriLupta decisivă dim istorie se anunță între 21 și 28 noiembrie când pe CautCeas.ro găsești cele mai tari oferte de Black Friday”!