Sunt mămica unei fetițe de aproape cinci ani și, după cum știți, este vârsta la care micuții nu au stare: vor să experimenteze totul și să exploreze fiecare locușor…mai ales când ajung în parcuri. Așa este și micuța mea. Dar, trebuie să mărturisesc, ador să o văd fericită și mai ales entuziasmată de noile descoperiri. Așa că o încurajez să facă …aproape tot ce îi trece prin cap. Ei bine, asta înseamnă și hăinuțe murdare…pătate ..uneori chiar irecuperabile. Cel puțin așa credeam până când am primit de la BuzzStore noul Persil  Power-Mix Caps spre testare. IMG_20150516_131913

Pentru a vedea cât de bun este noul detergent l-am supus la cele mai grele teste: hăinuțele colorate și murdărele ale fetiței mele. După ce mașina și-a făcut treaba, lucrușoarele arătau impecabil. Am foarte încântată atât de faptul că le-a curățat foarte bine dar și parfumul delicat, nu foarte tare, lăsat de Persil Power-Mix Caps.

IMG_20150523_091429

 

Pe de altă parte, am rugat și alte prietene cărora le-am dăruit din monstrele primite de la Persil Power-Mix Caps. Și ele le-au testat pe hainele albe. Rezultatul a fost mult peste așteptări.

Avantajele Persil 

Noul detergent 2 in 1 ia forma unor capsule pre-dozate care combina beneficiile detergentului pudră, dar și ale celui lichid, oferind o soluție eficienta de curățare, chiar și la temperaturi scăzute. Formula îndepărtează petele dificile și asigura curățarea profunda a tesaturii datorita detergentului pudra, in timp ce detergentul gel mentine culorile intense si ofera un parfum de durata rufelor. Acum ai dubla putere cu Persil Power-Mix pentru o curatare perfecta si rufe stralucitoare intr-o capsula bicamerala usor de folosit!

Persil Power-Mix sunt primele capsule predozate care aduc puterea gelului si a pudrei impreuna.

Gelul concentrat indeparteaza excelent petele de grasime (ciocolata, ulei, machiaj), protejeaza culorile stralucitoare si ofera un parfum intens pentru rufe.

Pudra compacta indeparteaza petele dificile, inchise la culoare (cafea, ceai, iarba, fructe de padure), actioneaza prin intermediul agentilor de inalbire pentru curatarea profunda a tesaturii si rufe sclipitor de albe.

Acum, cele mai importante beneficii ale pudrei si gelului sunt aduse impreuna, intr-o capsula predozata bicamerala, usor de folosit.

 Vă recomand să urmăriți BuzzStore și pagina de Facebook a detergentului

Persil.