Protecție! Acesta este cuvântul la care ne gândim destul de des. Fie că este vorba despre protecția LOGO14împotriva factorilor poluanți, protecție împotriva condițiilor meteorologice, protecția copilului sau orice alt tip de protecție cu toții am vrea să avem o soluție minune care să ne asigure protecție de fiecare dată când avem nevoie. 

Dar hai să luăm câteva situații simple în care ne-am dori să avem o astfel de soluție la îndemână: piele uscată după sezonul rece, arsurile solare, arsurile ca urmare a micilor accidente din bucătărie, eczeme și lista poate continua. Ei bine, în toate aceste situații ne trezim că suntem luați pe nepregătite și întârziem să aplicăm o cremă potrivită sau dacă suntem un pic ghinioniști ajungem să cumpărăm cine știe ce produs scump dar care din păcate nu are niciun efect miraculos.

Ei bine cu toții am trecut prin astfel de situații motiv pentru care acum, când am descoperit cu adevărat o soluție pentru toate problemele amintite mai sus, am decis că trebuie să împărtășesc cu voi. Se 8popfrnt_new_thnumește Gloves In A Bottle: este o cremă care asigură protecție continuă 100%  împotriva condițiilor meteorologice extreme, în timpul activităților casnice, activităților sportive, grădinăritului, muncii în construcții, precum și a altor multor activități. 

Dar iată ce spun specialiștii despre caracteristicile acestei minunate creme:

  • Nu e grasă și nici lipicoasă
  • Nu conține parfum și nici coloranți artificiali
  • Hipoalergenica, complet sigură și non-toxică
  • Se absoarbe rapid în piele
  • Potrivită pentru toate tipurile de piele
  • Nu se ia ușor la spalat și nici atunci când se ating alte obiecte
  • Se indepartează în mod natural odată cu exfolierea celulelor pielii
  • Utilizată în cantități mici, efectul durează câteva ore

alma-beforeAcum că știți cât de ușor este de folosit această cremă, iată cumalma-after acționează: în imaginea din stânga arată pielea înaintea aplicării cremei, iar cea din dreaptă după aplicare. Vedeți diferența, practic piele va întineri!

Așadar nu mai stați pe gânduri. Acum aveți soluția pentru micile imperfecțiuni cu care vă confruntați în fiecare zi. Loțiunea vine ambalate în 2 variante: de 250 ml sau 60 ml (varianta portabila, pentru geanta). Sticluța de 60 ml nu e momentan de vânzare.

Pont: 

Peste 9.000 de doctori ( dermatologi și medici generaliști) au recomandat Gloves in a Bottle pacienților lor care sufereau de problema pielii uscate și crăpate. De ce să nu profitați și voi de acest pont?