Dacă într-un articol anterior vă povesteam cum fetița mea de patru ani învață limba engleza acasă, prin jocuri, astăzi vin în JJA - Afis Buza¦åu web (1)întâmpinarea părinților care doresc să-i învețe pe micuții lor limba franceză. Metoda este foarte simplă, iar vestea cea mai bună este că nu vor fi trebui să scoată din buzunar niciun leu. Tot ce trebuie să facă este să vină cu micuții lor, copii cu vârste cuprinse între 4 și 7 ani, vineri, 14 noiembrie , la Galleria Mall Buzău. Aici, Institutul Francez din România și Centrul Cultural Francofon Buzău vor organiza o serie de 12 de ateliere ludice și creative axate pe descoperirea limbii franceze (ateliere de lectură, ateliere ludice de povești, ateliere media, ateliere de bricolaj, de muzică etc).

Spre bucuria celor mici și a celor mari, atracția zilei va fi reprezentată de  spectacolul  de teatru Motanul încălțat.

Acțiunea se derulează în cadrul proiectului  Zilele „Franceza pentru cei mici”, eveniment care  a mai avut loc la București (2 ediții), Sibiu și la Iași, în 2014.

În 2013-2014, peste 75.200 elevi români din ciclul primar din cadrul a 1.200 de unități de învățământ învață limba franceză ca prima limbă străină.

Participarea se va face prin completarea formularului online: https://docs.google.com/forms/d/1-FPFBlMZSwDcV4ocRPkWeW6qtACFYP8LIRFySusG8BY/edit !

 

Iată o variantă de teatru pentru copii  – Jocmania 2011: