Te iubesc. Atât de simplu. Fără să te cunosc. Fără să știu ce îți dorești. Ce simți. Ce gândești. Te iubesc pentru ce-mi transmiți atunci când mă privești. Ce simt când mă atingi. Ce gândesc când ești aproape. Ce-mi doresc când ești departe. Te iubesc pentru fiecare clipă în care mă asculți și pentru fiecare gând pe care mi-l dedici. Te iubesc fără să cer. Te iubesc și atât. Îți dăruiesc …gândul meu din fiecare seara și dorința din fiecare dimineață.

Cu o îmbrățișare tandră te aștept azi…mâine…și… Apari și dispari…pleci și te întorci. Ceri și refuzi. Vrei și te temi. Te tine, de viață..de noi. E prea mult…sau prea puțin. Nu știu…și totuși …te iubesc! Acum. De ieri și poate ..mâine. Mai intens și cu mai multă dorință. Iubesc să mă strângi la pieptul tău. Să mă acoperi cu sărutări fierbinți. Să mă alinți cu vorbe de amor. Să mă privești cu dor și să mă iubești cu pofta unui flămând.

Și te iubesc pentru zâmbetul cu care mă trezesc. Pentru energia cu care mă încarci. Pentru răbdarea pe care o am. Pentru femeia care sunt. De la prima privire pe care mi-ai dăruit-o. De la prima atingere pe care am simțit-o. Cu primul fior la care am tresărit. De la primul sărut în care m-am pierdut. De la prima noapte de amor pe care am împărtășit-o. Pentru toate astea și încă ceva în plus…te iubesc.

Trăiesc visând …să te mai văd o dată. Să te simt o clipă.  Să te alint o noapte. Să te ador dimineața. Să-ți zâmbesc o zi. Să-ți spun că te iubesc…