Visez…ziua, noaptea. Mă pierd între gânduri și mă trezesc visând la…tine. Închid ochii și te simt. Apari încet precum o adiere caldă. Mă învălui în priviri adânci și mă domini…Ușor, cad. Ești aici și în jurul meu totul a dispărut. Ești doar tu …o multitudine de fiori mă înconjoară și continui să mă privești. Zâmbești și mă atingi încet…cât să mă convingi că e un vis…împlinit. 

Și totuși visez…și simt…simt cum respiri..din ce în ce mai aproape de mine…vreau mai mult și vin spre tine…trupul meu tânjește după atingerea ta, buzele ard după un sărut. Mă opresc..nu mă grăbesc. Mă las adulmecată..de privirea ta..îți simt dorința care vine spre mine..și mă aprinde. Mă face să-și pierd gândurile, mă-înfierbântă și mă transformă. Rezist cu greu…vreau mai mult…dar aștept ..te aștept în visul meu.

Și mă cuprinzi. Trupul tău se lipește tandru de al meu..cu o mângâiere îmi dezvălui dorința ta …îți răspund cu un geamăt…și mă predau..îți simt buzele pofticioase cum adulmecă..cu răbdare..fiecare părticică a trupului tremurând…atingerile devin sălbatice ..vrei mai mult..iar eu te vreau și mai intens.

Suntem noi și..un vis. Momentul e al nostru și îl trăim. Amândoi cu pasiune, fără rațiune. Cu sărutări fierbinți, îmbrățișări pătimașe, priviri încărcate de dorință…trupurile încărcate de plăcere se unesc profund…iar  și iar ..și iar. Cu și mai multă pasiune, cu la fel de mare bucurie și cu același dor. Suntem noi și atingem fără oprire, ne iubim fără bariere, ne simțit fără temeri.

A fost un vis …care continuă. Mai plin de plăcere, încărcat de dorință ..când sălbatic, când mai tandru…mai aproape sau departe…trăind sau doar visând…dar mereu noi …uniți de același vis…