Care dintre voi mai ține minte cum a fost prima dată când v-ați epilat? Cum a fost? A fost cu bătrâna lamă de ras? Sau poate ceva mai avansat: ceara încălzită la aragaz? Crema a fost varianta aleasă? Au fost benzile cu ceară? Sau modernul aparat de epilat? rBVaGlVdkn-AaraUAABbOIKm1LE906

Ei bine, oricare ar fi fost varianta aleasă, vă spun că trebuie să o uitați. Acum toate acestea pot deveni istorie. La fel și părul inestetic, indiferent că vorbim de picioare, brațe sau, din contră, din zonele sensibile: inghinală, axială sau chiar de pe față.

Vă întrebați ce vreau să vă spun? Pentru mine, acum, că am aflat despre această metodă revoluționară care ne ajută să avem iarăși pielea ca de bebeluș, totul este foarte clar, simplu și de neînlocuit cu orice altă variantă care, în trecut, era considerată ideală pentru a scăpa de părul inestetic.

Dar hai să nu vă mai țin pe jar: Metoda mea se numește: SILKN FLASH&GO LUXX! Este metoda care vă garantează epilarea definitivă chiar la voi acasă. Acest minunat aparat grantează eliminarea părului pe baza de impuls luminos IPL – HPL (Intense Pulse Light – Home Pulse Light). Este o metodă puțin cunoscută la noi, dar foarte cunoscută peste hotare, fiind descoperită în urmă cu 15 ani. Cu alte cuvinte, în timp ce femei din întreaga lume se bucură de o piele fină, delicată, noi stăm cu grija epilatului, îndurăm durerea de fiecare dată când alegem smulgerea părului cu ceară sau epilatorul electric, sau mai rău pierdem timpul la două zile cu epilarea cu lama de ras sau cremă. Cumplit! Dar până aici. Acum fiecare dintre noi se poate bucura de viață. Fiecare dintre voi poate avea pielea fină, plăcută la atingere, _DSC9850catifelată în orice moment al zilei, șapte zile pe săptămână, 12 luni pe an!

Epilare definitivă mai ieftină acasă decât la salon

Este adevărat, câteva saloane, de lux, din România, au înțeles efectul senzațional al aparatului  SILKN FLASH&GO LUXX și percep taxe enorme pentru epilarea definitivă. De exemplu, în Buzău, de unde sunt eu, un simplu salon are următoarele tarife (exprimate în lei):

Mustata 120
Barbie 120
Perciuni 150
Axile 200
Bikini 150
Inghinal integral 350
Brate 300
Gambe 350
Picioare integral 550

Deci în total 2290 lei! Fetelor, e timpul să fiți eficiente. Trăim într-o lume în care puterea o dețin cei care știu să gândească din punct de vedere economic! Este lumea celor care fac investiții pe termen lung!

Așa văd eu achiziția unui aparat SILKN FLASH&GO LUXX. Și în plus, prețul lui este acum de 2016 lei! Sau chiar și mai ieftin decât atât: la 1987 lei. Da, este posibil mai ieftin decât aceeași epilare la salon. Pe silkn.ro! Iată dovada:

_DSC9852

Și dacă prețul nu este suficient să vă convingă în alegerea aparatului revoluționar SILKN FLASH&GO LUXX iată câteva avantaje ale epilării cu această minunăție:

  • Tratament de epilare definitivă pentru zonele sensibile (zona inghinală, mustață, perciuni, ceafă, axila) fără prea multe bătăi de cap.rBVaG1VdkpqASlwpAAQA_r5JN5M885

  • Un tratament în viteză. Deoarece Silkn Flash&Go Luxx asigură un tratament rapid, fără a avea grijă ca bateria se va descarca înainte de a termina tratamentul.

  • O piele catifelata și întinerită, fără fire de par crescute sub piele sau arsuri.

  • 5 trepte de reglare a intensității impulsului luminos după bunul plac, și după nevoile fiecăruia

  • rBVaGlVZq6-AUYuhAACzIjL_oBY567 Un senzor de piele închisă la culoare ,care nu declanșează impulsul când detectează pielea bronzată sau închisă la culoare, astfel o protecție garantată în orice situație.

  • Un cartuș montat pe aparat și încă un cartuș în pachet de 5.000 impulsuri special pentru față cu amprenta mai mica (aceasta permite tratarea cu finețe a zonelor mici), amândoua cu un total de 125.000 impulsuri.

Și cum imaginile fac totul, iată ce am pregătit pentru voi, în speranța că mesajul meu va ajunge la voi mai bine: Esențial: alege epilarea definitivă ca într-un salon de lux chiar la tine acasă, doar cu  SILKN FLASH&GO LUXX!