marilena-dinu-2

”Salut! Dacă ai ajuns deja până aici înseamnă că deja știi că numele meu este Marilena Dinu. Dar hai să ne cunoaștem mai bine. Despre mine aș vrea să știi că sunt jurnalist și blogger. M-am ”îndrăgostit” de presă abia prin anul doi de Facultate, pe când eram deja studentă la Jurnalist. Eu spun că a fost destinul care m-a adus în ipostaza respectivă, pentru că nu pot spune că am știu din prima exact ce am vrut să studiez. Dar cum orice final fericit este cel pe care ni-l dorim, iată că astăzi pot spune că fac exact ce imi place. Pentru cei care vor mai multe detalii puteti citi un interviu inedit pe care i l-am dat unui coleg de presă, prin 2008 – Marilena Dinu, Monitorul de Galati si Bursa.

Timpul trece repede când fiecare zi este altfel. Când în fiecare zi cunoști alți oameni. Acesta este farmecul acestei meserii. Și după ce am trecut prin toate formele presei (scrisă, online, radio, tv) și după un divorț cu urmări optimiste a intrat în viața bloggingul. Am cochetat, iar acum am trecut la nivelul profesioniștilor. marilenadinu.ro reprezintă locul unde îmi aștern gândurile, îmi împărtășesc experinețele, îmi las amintirile, ofer informații și încerc să ajut oameni.

Trebuie să recunosc că aici veți regăsi atât jurnalistul din mine care vă aduce cele mai proaspete informații din economia Buzăului (județul în care m-am născut și locuiesc), oportunități de angajare dar și omul Marilena Dinu care vă povestește vrute și nevrute.
O secțiune de suflet este ”Viață de mamă” unde voi împărtăși cu voi momentele frumoase și cele de cumpănă alături de fiica mea de cinci ani, Ana Miruna.

marilena dinu

Vă aștept cu drag!

Pentru cei care vor să cunoască mai mult despre cariera mea, puteți consulta cv-ul meu aici și pagina de Facebook Ora de economie (emisiunea moderata în perioada 2014 -2016 la TVBuzău).