Să te simți ca acasă. Este ceea ce spunem cu toții când ne gândim la confort, acea stare de bine care te relaxează complet. Ei bine, eu aș spune că este și ceea ce avem nevoie pentru a începe anul într-un mod cât mai plăcut. Pentru asta am și o soluție. Ce ați spune de o schimbare în propriul dormitor, acolo unde ajungem seara, după o zi stresantă la serviciu? Și aș merge mai în detaliu, în propriul pat? Cum ar fi să ajungeți acasă și să vă puteți întinde pe o cuvertură moale, plăcută la atingere și în același timp care să vă creeze senzația de bine de la prima privire? 

Deși mulți nu dau atenție unui asemenea detaliu , eu din contră , spun că tocmai detaliile sunt cele care transformă un dormitor în acel spațiu intim care ne oferă liniștea de care avem nevoie după o zi obositoare. Așa că nu mai stați pe gânduri și începeți anul cu o cuvertură nouă. O mică schimbare, banală pentru unii, v-ar pute face să vă simți acasă.

Este nevoie totuși să țineți cont și de câteva mici amănunte. O cuvertură nu se alege la întâmplare, după prima fotografie pe care ați văzut-o pe internet sau primul model arătat de vânzătoare. Deși par a fi o persoană meticuloasă, îndrăznesc să vă recomand atenție și un pic de răbdare, mai ales că astfel de oferte vă ies în cale la orice pas, însă nu toate merită.

De exemplu, de curând pe pagina de Facebook mi-a apărut o ofertă postată de Luxury bed Sheets  . Nu știam nimic despre ei, însă pozele păreau interesante. Așa că am dat să văd mai multe. Atenția mi-au captat-o abia după ce am văzut că fiecare postare are o descriere a produselor vândute. De exemplu, cuverturile sunt din bumbac 100%, au un design modern care se poate încadra cu ușurință fiecărui dormitor, indiferent de nuanța mobilierului și fiind matlasată se poate spăla foarte ușor. Trebuie să recunosc că ușor, ușor mă convingea. Cireașa de pe tort a fost însă faptul că existau acolo multe comentarii ale clienților și mai ales răspunsurile din partea comerciantului. Așa m-a făcut să înțeleg că au marfă de calitate și sunt serioși. Așa că, în final, am comandat o cuvertură nouă pentru patul din garsoniera mea. Am primit și două fețe de perne cu pernele incluse, iar acum mă bucur de achiziția mea. Mi-a schimbat complet dormitorul, iar când ajung acasă găsesc acel ambient cald și liniștitor de care am nevoie după haosul de peste zi. Cam asta a fost povestea mea și dacă vreți să începeți anul cu o schimbare nu ezitați să începeți cu o cuvertură nouă.

PS: Cea mai încântată este fiica mea care , de fiecare dată, când atinge cuvertura moale și catifelată, că doarme într-un pat de prințesă și regină!