De multe ori mi-a fost dat să dau peste tot felul de rețete. Fie că era vorba despre o simplă rețetă logo_quickmobile.ro_1428061717culinară, despre rețeta succesului, rețeta unei relații de lungă durată, rețeta tinereței veșnice…toate vorbesc despre ingrediente secrete, ingrediente minune care duc la rezultate senzaționale. Vestea proastă era că, aproape de fiecare dată, trebuia să pui eforturi prea mari din partea ta, sacrificii, compromisuri sau chiar cheltuieli substanțiale. 

Ei bine, astăzi a venit rândul meu să prezint o rețetă proprie pe care am descoperit-o de curând dar care consider că se potrivește de minune tuturor bloggerilor. Se numește ”QuickProfit”. Este o rețetă simplă cu ingrediente comune și care dă rezultate chiar după prima lună. Și mai mult decât atât nu conține niciun secret îngropat de mii de ani și descoperit de mine acum. Reușita acestei rețetă constă în câtă dorință de implicare în preparare ei vei avea. La fel de mult contează și câte ingrediente vei folosi. Cu cât mai multe și mai scumpe cu atât mai bine.

Dar hai să nu vă mai țin în suspans și să vă explic despre ce este vorba:

Numele rețetei: ”QuickProfit”

Ingrediente: Telefoane,Tablete, Gadget-uri, Accesorii, Branduri de Lux . Neapărat ingredientele trebuie cumpărate de la QuickMobile folosind resursa online Profitshare. (detalii la pașii de execuție ai rețetei)

Ustensile necesare în preparare:  link-uri de afiliat; widget-uri cu produse; slidere de produse; bannere pe diverse dimensiuni – toate le veți găsi tot folosind resursa online Protifshare

Mod de preparare: 

Pasul 1: Identificarea resursei online ProfitShare de unde veți obține ustensilele necesare.

Pasul 2: Cu ajutorul ustensilelor obținute  poți trece la adăugarea ingredientelor, rând pe rând, după simțul fiecărui blogger pe website-ul propriu, blogul propriu, forumuri pe care activezi sau pe rețelele sociale. Cu cât mai multe ingrediente adăugate cu atât mai bine.

Pasul 3: Repetarea pasului 2 în fiecare zi a lunii, în pauzele de la serviciu, sau după un program stabilit, de exemplu în orele de vârf pe rețele de socializare.

Pasul 4: Pentru rezultate și mai bune poți invita și prietenii tăi să se alăture și să facă același lucru folosind aceleași ustensile. Rezultatul final crește cu cât ingredientele folosite de tine vor atrage cât mai mulți degustători pe care, în final, îi vei convinge să se bucure și ei la rândul lor de ingredientele tale.

Pasul final: La sfârșit de lună se verifică ProfitQuick. Surpriza va fi pe măsura implicării în preparare rețetei. Fiecare degustător va aduce rețetei tale comisioane între 3% și 20%, în funcție de categoria ingredientului.

Sugestie de servire: 

profitshare_banner_quickmobile_concurs

Ponturi de gospodină cu experiență:  De ce QuickProfit?

Răspunsul este simplu. L-am primit și eu de la BlogalInițiative și, covinsă că voi întrebată, iată că îl redau cuvânt cu cuvânt.

”Profitshare este o platformă de marketing prin afiliere care îți oferă ocazia de a promova pe blogul sau site-ul tău produsele anumitor branduri, iar când un cititor cumpără un produs prin intermediul blogului tău, o parte din suma cheltuită de el pe acel produs îți va reveni ție. QuickMobile este unul dintre brandurile care folosesc Profitshare și care oferă bani celor care le promovează produsele pe bloguri și reușesc să le și vândă, iar prin această campanie a hotărât să atragă atenția asupra acestui lucru, ca să afle cât mai multă lume de faptul că pot fi câștigați bani prin promovarea produselor de la QuickMobile. Gama QuickMobile include peste 6000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium. Mai mult, QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de lux”.

În speranța că totul a fost pe înțelesul tuturor vă mai dau un singur pont:

Prepară această minunată rețetă în perioadă 1 Aprilie – 30 Aprilie 2015, iar la sfârșit de lună, pe lângă QuickProfit veți primi și un Samsung Galaxy S6 32 GB negru, adus în premieră în România de QuickMobile. Adică, cei mai implicați bloggeri în prepararea rețetei și a comisioanelor lăsate de degustătorii care s-au înfruptat din ingredientele tale se va desemna proprietarul telefonului. Se mai dau și o tableta Xiaomi MIPAD şi un smartwatch MYKRONOZ ZeClock. Mai mult, toți bloggerii afiliații care intră în concurs, indiferent de valoarea comisioanelor încasate, au șansa să câștige prin tragere la sorți o  tabletă Nokia Lumia 2520.

Și cu asta fiind spune eu vă spun spor la muncă!