Produsele handmade au început să fie la mare căutare, iar cu talent, răbdare și puțină strategie mulți au dezvoltat această îndemânare într-un hobby și mai apoi într-o afacere de succes.poza buna

În această situație, vă propun, în special mămicilor și tinerilor, ca în timpul liber  să încercați să confecționați ceva…căci idei sunt la orice pas : bijuterii, invitații, felicitări, decorațiuni, albume, pernuțe, genți.

Astăzi, vă propun un filmuleț din care veți învăța să confecționați, într-un mod foarte ușor, rame foto, viu colorate pentru camera copilului. Eu personal am încercat și sincer sunt foarte încântată de cum au ieșit. Mai mult, am avut un ajutor de nădejde – fetița mea, care m-a ajutat să le pictez. Așa am petrecut timp cu ea și am făcut și ceva util. Am economisit banii pe care i-aș fi dat pe rame.

http://www.youtube.com/watch?v=AM-zKLKa-mg

Partea cea mai bună este că pentru confecționarea acestor rame nu este nevoie decât de puțin carton pe care cu siguranță îl avei prin casă, foarfecă, tempera, scoci și multă răbdare.

Vă propun să încercați și voi și de ce nu, ideea ar putea deveni un hobby din care puteți avea și un venit.

Mult succes. Aștept poze dacă vă încumetați să încercați. De altfel dacă aveți și alte idei pentru confecționarea ramelor foto aștept să îmi scrieți.