Relatare după o poveste adevărată…

Se întâmpla în urmă cu cinci ani

…când o echipă de oameni frumoși cu suflete de artiști și talente mari (nu-i cunosc, însă asta îmi inspiră creația lor) și-au unit imaginația și au creat un spațiu virtual după chipul și asemănarea lor. I-au dat un nume sugestiv pe măsura măreției ofertei de care dispunea și scopul spre care tindeau: Mustash…creativ, simplu de reținut și atrăgător pentru semenii cu aceleași preocupări artistice. Timp de patru ani au continuat să crească în mediul virtual, magazinul online fiind de la o zi la alta mai căutat de oamenii cu talent care aveau nevoie de ustensile de calitate –  pensule, șevalet, vopsele sau de cei creativi care căutau o modalitate de a-și exersa imaginația. Și aici au găsit tot ce aveau nevoie pentru îndeletniciri care mai de care mai frumoase: quilling, embosare, olărit, sculptură sau chiar obiecte decorative de sărbătoare.

Și cum lucrurile mergeau din ce în ce mai bine, sufletele artiste de la Mustash au vrut să fie și mai vizibili. În 2012 au trecut la vopsit pereți, aranjat rafturi. În final a ieșit cam așa: 1-large Este primul magazin din București situat pe Calea Grivitei Nr.37, unde artiștii noștri sunt stau în fiecare zi de la 9 la 19, chiar și sâmbătă și duminică. Adică cam pe aici:

staticmap

 

În zilele noastre…

…povestea lor continuă dovadă că ceea ce fac este de calitate. Mustash a ajuns o emblemă online și offline unde se găsesc materiale pentru artiști și articole pentru activități creative.  

Imediat ce povestea a ajuns la urechile mele, am navigat rapid (nu sunt din București și atunci mediul online a fost cea mai rapidă cale de ajunge ) și am descoperit câteva lucruri interesante, activități creative pe care le pot face cu fetița mea . De exemplu acest set pentru foto transfer. Este un mod simplu de a personaliza o lumânare – un cadou ideal pentru orice ocazie. Iată dovada:

Prețul este foarte avantajos, adică doar 54 de lei.

În viitor…

…copii vor deveni mai talentați, vor purta celebra mustață… mai ceva ca a lui Dali (adică cam așa…fotografie drepata), iar în locul bătăilor din fața blocului vor fi organizate ateliere de creație : quilling, decoupage, tehnica embossing, embosare. Ar fi mai util și mai distractiv !

images

Va urma

artiștii au întotdeauna imaginație….poate un alt magazin…vă invit la Buzău…avem mulți amatori

Până atunci nu uitați: Saptamana reducerilor la materiale pentru artisti incepe pe 21 noiembrie si se termina pe 28 Noiembrie – Vineri – Black Friday”

logo_mustash_vectorized-430x204