Mă număr printre norocoșii care au bucuria de a fi părinte. Sunt mămica unei fetițe de patru ani, Ana Miruna. Este o ființă plină de energie, curioasă și foarte simpatică …mai ales când povestește. Însă, din păcate, fac parte și din categoria persoanelor foarte ocupate. Am un program foarte încărcat. Plec dimineața și mă întorc aproape seara. Acasă mai am câte ceva de lucru, iar timpul meu ”de joacă” este foarte limitat. Cu toate astea, datoria de mamă mi-am asumat-o și trebuie să o duc la capăt. Așa a trebuit să caut, să renunț la unele, să dedic mai puțin timp altor activități dar să petrec mai mult timp cu ”gălușca mea”.

Așa cum am spus este o fire energică. Aleargă, strigă și s-ar plimba toată ziua. Eu, cu programul meu încărcat, doar de joacă nu am chef. Dar, stând așa și analizând și ce mi-ar face și mie bine, ce aș putea face împreună cu fetița mea astfel încât să fie constructiv am găsit soluția ideală: sport.

Și uite așa, analizând după vârsta fetiței, după gusturile noastre am identificat câteva sporturi pe care le-a putea face împreună. Așa petrecem timp amândouă, ne încărcăm cu energie pozitivă, ne menținem în formă, avem o minte și un corp sănătos.

Prima activitate a fost mersul pe bicicletă. Simplu. În această vară, ne-am cumpărat biciclete și am trecut la treabă. Și cum urmăresc permanent, ofertele online, am găsit una foarte bună pe sportaddict.ro. Am comandat și am primit bicicletele acasă. Simplu și rapid. În plus, tot acolo am găsit și cele mai bune sfaturi de la profesioniștii magazinului online care mi-au recomandat modelul potrivit și accesoriile necesare. Dacă sunteți tentat, acum aveți 10% reducere la gama de biciclete:banner-site

 

Însă cum se apropie frigul m-am gândit să ne pregătim pentru sporturile de iarnă. Așa că o săniuță ar fi mai mult decât bine venită. Fetiței mele îi place foarte mult zăpada, iar eu ador să o văd râzând. O partidă de bulgăreală și o plimbare cu șăniuța pe derdeluș ne va reda tonusul perfect după o zi obositoare la serviciu și la grădi, să nu uităm! Am și găsit deja câteva oferte de săniuțe destul de bune, reduceri substanțiale. Gama de modele este bogată atât din lemn cât și din plastic. Modele sunt diversificate de la cele simple până la săniuțele pentru gemeni. Adorabile!

Însă sportul meu preferat rămâne patinajul. De când s-a născut fetița mea mi-am spus că atunci când va avea vârsta necesară vom merge să patinăm. Sper să îi placă și ei tocmai de aceea această iarnă vom încerca pentru prima dată. Trebuie să ne căutăm patinele de gheață potrivite și să așteptăm deschiderea patinuarului artificial. Și cum de biciclete am fost foarte mulțumită o să apelez tot la prietenul meu care ne menține în formă, respectiv Sportaddict.ro și pentru achiziționarea patinelor. am aruncat deja un ochi și am văzut că am de unde alege.Sunt și modele pentru începători și avansați, adulți, copii, sigure și de calitate. Culorile sunt variate, în plus găsesc și toate accesoriile de care am nevoie. Echipamentul complet îmi va fi asigurat de prietenul meu Sportaddict.ro

Ador să petrec timp cu fetița mea și consider că făcând sport este cel mai frumos, sănătos și util mod de a o face. Vă recomand și vouă să încercați. Vă asigur că ajungând acasă veți simți energie în tot corpul și inima plină de fericire pentru că micuțul vostru va fi încântat că a petrecut timp cu părinții lui. Și nu uitați de prietenul meu care te va menține în formă: abonează-te la newsletter pentru a afla ofertele de Black Friday de la Sportaddict!”