Dacă și în viața voastră există un prichindel dibace, care deja a deslușit tainele laptopului, probabil știți ce se întâmplă când îi lăsați la îndemână această aparatură minunată. Mii de site-uri deschise, click-uri pe toate reclamele colorate și la sfârșit mulți viruși aduși în calculatorul dumneavoastră.

Ei bine, eu am încercat să evit acest lucru, ținând-o la distanță de laptopul meu, însă micuța mea chiar învăța o mulțime de lucruri de una singură, privind diferite filmulețe la laptop. Desigur, nu am sprijinit nicicând ideea de a petrece foarte mult timp în fața laptopului, însă 2-3 ore pe zi cred că sunt în regulă. Așa micuța mea mă uimește în fiecare zi cu cântecele învățate de pe Youtube, chiar și unele în limbi străine. Se uită de câteva ori la un filmuleț cu animăluțe într-o limbă străină și deja știe să reproducă anumite cuvinte. Asta e minunat, nu?

Ei bine, Miru nu se uită numai la filmulețe. Ea găsește interesante jocurile în care trebuie să îngrijească vreun animăluț sau să o îmbrace pe Hello Kitty. De curând am surprins-o chiar și jucându-se pe http://www.xjocuri.com/jocuri-cu-tractoare.html. Un joc, aparent, pentru băieței, dar care pare să-i fie pe plac micuței mele. Și trebuie să recunosc că mă simt mai liniștită când o văd jucându-se pe această platformă, decât să dea click-uri în stânga și-n dreapta pe toate site-urile. Nu vă spun de câte ori a trebuit să curăț laptopul în urma ei.

Așa că, eu recomand această platformă de jocuri pentru cei mici. Dacă vreți să evitați survolarea pe net a copiilor voștri, puteți salva această platformă în căutări ca cei micuți să o găsească mereu.