Astăzi vreau să împărtășesc cu toți cei care ajung pe blogul meu una din cele mai enervante probleme ale mele. De obicei găsesc ușor soluții însă aceasta este o situație specială, prin care, de altfel, consider că ați trecut și voi. În două cuvinte: becurile arse. Locuiesc la casă. Multe camere, multe becuri. Electrocasnice (frigider, mașină de spălat, storcător de fructe, etc), Electroncie (televizoare, laptop). Pe scurt: instalație solicitată. Și uite așa când îmi este lumea mai dragă hop se arde un bec. Ultima dată s-a spart și lustra. Dovada:2014-11-08 17.02.25

Și am spus ATÂT. Până aici. E momentul unei schimbări!  Am început să caut pe internet soluții. Să citesc, să documentez cum aș putea să scap de situația aceasta. Și uite așa dând căutare și după ”solutii becuri” am ajuns la becuri led mytool. Și casa mea s-a luminat! Dar hai să vă explic de ce sunt aceste becuri mai indicate.

Avantaje: 

1.Sunt ecologice. Deci mai puțin dăunătoare față de ceea ce folosesc eu.

2. Au o durată de viață mai lungă. Practic,potrivit specialiștilor, în cameră veți avea o lumina eficientă, care poate dura de 20 de ori mai mult decât becurile incandescente.

3. Produc o lumină puternică mult mai apropiată de lumina albă. Și totuși lumina produsă de becurile cu led este o lumină rece. Adică, cum spun tot specialiștii, becurile cu filament transformă în lumină doar 10% din energia electrică consumată și restul în căldură. La cele cu led lucrurile stau invers.

4. Facturi mai mici, deci consum de energie mai puțin. Adică , după studiile celor cu multă carte, cam de 10-15 ori mai mic. Idea concept with broken bulbs and one glowing LED bulb

Dezavantaje: Ca în orice situație există și așa ceva!

1. Prețul mai mare decât cel al becurilor incandescente. Însă am o veste bună. Am găsit becuri led mytool la prețuri foarte bune. De la 16,90 lei. Adică un preț foarte bun. Decât să îți cumperi patru becuri care să te țină două săptămâni mai bine unul care să țină câteva luni. Pe de altă parte, acum se găsesc ușor becuri led care se adaptează ușor la toate tipuri de fasung.

 

Cât despre schimbare, în cazul meu mai este nevoie de cel puțin una. Un încărcător auto usb. Trebuie să renunț la variantele vechi și să nu mai stau cu grijă că se descarcă bateria tabletei fiicei mele căreia îi place să se joace atunci când suntem pe drum, că rămân fără baterie la telefon când îl folosesc navigația și iată rămân în drum, sau că dacă se descarcă ambele în același timp trebuie să”stăm și aici la coadă”. Toate aceste situații pot fi evitate elegant cu acest tip de încărcător. Este o schimbare în bine pentru stilul meu de viață mereu pe fugă, dornică să fiu cât mai eficiență în viața de zi cu zi și fără bătaie de cap.

Mulțumesc MyCase pentru aceste schimbări din viața mea ! Aveți o gamă variată de produse, prețuri avantajoase, informații suficiente despre fiecare produs în parte astfel încât am știu ce mi se potrivește și de ce am nevoie de produsul respectiv, modalități rapide de livrare și de plată. Promoții atractive și în plus transport gratuit pentru comenzile onorate cu cardul! Super shop online!

logo-mycase