Ce îşi doresc bărbaţii? Pentru mine, sincer, o întrebare cu multe răspunsuri sau dimpotrivă, o întrebare fără răspuns. Nici eu nu ştiu. Aşa cum sunt convinsă că sunt şi bărbaţi la fel de derutaţi când vine vorba despre ce îşi doresc femeile. Ei bine, astăzi, am avut curiozitatea să aflu ce gândeşte un bărbat când îşi cumpără un ceas. De ce tocmai atunci şi nu când vine vorba despre căsătorie, sau sufletul pereche sau despre o maşină? E simplu. Totul este pe interes. Ceasul este, după mine, un accesoriu la îndemâna oricui şi în acelaşi timp singurul lucru care nu ar trebui să-i lipseasă unui bărbat indiferent de vârstă, ocupaţie sau condiţie socială. Şi slavă Domnului oferta este mai mult decât bogată satisfăcând toate gusturile. Şi o să vă dau un singur exemplu: WatchShop. Însă până la a vedea de ce acest magazin online este ideal pentru achiziţia unui asemenea obiect „preţios”, vreau să vedem ce gândesc bărbaţii atunci când vor un ceas. Nu de alta dar vreau să fac alegerea corectă astfel încât bărbatul din viaţa mea să fie pe deplin mulţumit de cadoul primit.

Timpul se scurge! Ce ceasuri vor bărbaţii?

Oare vor şi ei câte un ceas pentru fiecare ţinută? Sau vor unul care să ştie să le facă pe toate? Unul super smart? Vor unul mecanic sau unul electronic? Vor unul foarte elegant sau unul casual? Off, chiar şi pentru bărbaţi este dificil să faci o alegere mai ales atunci când vrei să fie cea potrivită şi reprezentativă pentru persoanlitatea celui ce urmează să-l poarte. Aşa că S.O.S! Cu capul plin de idei dar pe niciuna sigură am început mica mea cercetare. Nu-i aşa? Ce poate fi mai simplu decât să-i întrebi direct pe bărbaţi ce fel de ceas vor. Şi iată răspunsurile:

  1. Bărbatul elegant. Om de afaceri. Vârsta în jur de 35 de ani.  „Îmi doresc calitate şi Funcționalitate deplină”, a fost răspunsul său scurt dar explicit, aş spune eu.

  2. Bărbatul sportiv. Pasionat de aviaţie. Vârsta în jur de 40 de ani. „Eu sânt o persoana mai nicu ispassimplă. Deci, lucrurile simple”, mi-a răspuns bărbatul care îşi petrece marea partea a timpului deasupra tuturor.

  3. Bărbatul casula. Inginer. Vârsta 37 de ani. „Eu prefer lucruri practice”, a fost răspunsul altuia.

  4.  Bărbatul simplu. Ceasornicar de o viaţă. Vârsta – trecut de 80. „Îmi plac foarte mult ceasurile de precizie(..) Îmi plac dispozitivele moderne care măsoară timpul. Pe mine nu m-au deranjat niciodată ceasurile electronice şi nici nu mi-am simţit ameninţată meseria de aceste dispozitive. Oricum cine se respectă poartă un ceas mecanic de valoare care la un moment dat ajunge şi la reparat”, a declarat într-un interviu acordat colegilor de la Adevărul, Nicu Ispas(foto dreapta sus), singurul ceasornicar activ din Buzău.

ceas-accurist-7020-187074Acestea fiind spuse, am aflat ce gândesc bărbaţii când vor să îşi cumpere un ceas. Acum, că ştiu cam la ce să mă aştept trec la o cercetare atentă pe WatchShop, vă spuneam mai devreme că este singurul magazin online dedicat bărbaţilor. Aici totul este tipic masculin. Până şi modul de a căuta şi cumpăra ceasuri. Însă, cum ştiam exact ce caut, respectiv un ceas casual-sport pentru bărbatul mereu în mişcare şi dornic de un ceas funcţional, de calitate, căutarea mea a dat roade „cât ai clipi”. Rezultatul a fost: CEAS ACCURIST SPORT 7020 CRONOGRAF.

Un ceas de calitate cu o curea din piele de marcă japoneză. Uşor ,cântărind doar 79 de grame, potrivit ca mărime, destule funcţii chiar şi rezistenţă la apă. În plus, pe site a WS_banner_800x1470px_1fost cotat de alţi bărbaţi cu 5 stele. Categoric, am făcut alegerea corectă. Deci, din punctul meu de vedere, la asta se gândeşte bărbatul din viaţa mea atunci când vrea un ceas.

Lecţia mea de astăzi: Oricât de mult şi-ar dori o bere, o maşină sau să buchisească cu scule şi unelte, bărbaţii sunt total diferiţi atunci când vor să-şi cumpere un ceas. WatchShop a ştiut asta înaintea mea! Are o ofertă ce cuprinde 9.000 de modele originale, pentru care, la cumpărare, oferă certificate de garanţie. Acoperă, aşadar, toată plaja de gusturi de branduri: Tissot, Casio, Fossil, Sekonda, Suunto, Accurist, Vostok Europe, Festina, Citizen, Junkers, Zeppelin. Ar mai fi multe de spus despre WatchShop dar cel mai important este experienţa de şase ani în domeniu.