O mamă știe întotdeauna mai bine! Îmi amintesc cu drag perioada în care am fost însărcinată și de momentul aducerii acasă a micuței mele Miruna. Totul părea un vis, din care, mărturisesc, nu m-am trezit nici după patru ani de la nașterea ei. Și ca orice mămică nerăbdătoare să-și cunoască minunea, în perioada în care o așteptam cu sufletul la gură am citit și m-am preocupat de pregătirea mediului în care micuța va sta. Amenajarea camerei a fost una din preocupările principale. Mi-am dorit ca totul să fie perfect pentru micuța mea. Să fie protejată în fiecare moment, iar spațiul ei să arate impecabil. Adică cam așa:10728595_1010731968952730_294454214_n Dar să le luăm pe rând. Principalele aspecte după care m-am ghidat au fost: siguranță copilului, calitate produselor și prețul. După căutări ample prin magazine, ateliere de tâmplărie pentru mobilă la comandă și magazine online am găsit varianta perfectă pentru noi: Babytrend.ro – magazinul care chiar îți dă bucuria de a fi părinte!   Aici am găsit tot ce are nevoie un bebeluș. De la produse de igienă și sănătate, obiecte necesare în camera unui bebeluș până la tot ce îți trebuie atunci când bebe pleacă la plimbare prin parc sau cu mașina. Dar revenind la ceea ce am aveau eu nevoie, cel puțin pentru început, era mobilierul din camera prințesei mele. Oferta super bogată, parcă mă și încurcam în variante. Sunt multe modele, culori variate, prețuri diferite. Însă pentru ceea ce noi căutam, varianta alegerii unui dormitor complet a fost cea mai avantajoasă. Încep cu prețul pentru că este cel mai simplu: patru piese de mobilier foarte utile la mai puțin de 2.000 de lei.

Primul care ne-a atras atenția a fost pătuțul pentru bebe. Foarte important pentru noi a fost calitatea materialului din care era confecționat. Pătuțul ca și celelalte piese din ofertă sunt din materiale conforme cu normele europene, atent lucrate să nu pună în pericol sănătatea copilului. La fel și vopselele și lacurile  folosite sunt pe baza de apă și nu pun în pericol copilul. Foarte important a fost și finisarea mobilierului. Acestea au șuruburile care se mulează perfect la îmbinări astfel încât micuța mea nu se agăța. Mai ales că toți copilașii sunt curioși putând astfel să-și îndrepte atenția și acolo unde nu este indicat. De asemenea, mare bătaie de cap am avut cu colțurile pe care le-am vrut rotunjite pentru a fi mai puțin periculoase pentru copilași, indiferent de vârstă. Pe de altă parte am gândit și în perspectivă, pentru că micuța mea va crește, și am căutat un pătuț cu grătar reglabil și solid astfel încât large_2să susțină greutatea micuței mele și la trei-patru ani. În plus, mărimea a fost una standard iar salteaua a fost foarte ușor de găsit. Ca orice femeie m-am uitat și la desing și culoare. Nu am vrut ceva foarte colorat să nu o obosească pe micuța mea. Așa că această variantă de pătuț din ofertă a fost perfectă. În calitate de mămică documentată vă spun că am fost și eu tentată de acele baldachine sau pătuțuri cu roți sau care se legănau însă calitatea și siguranța fetiței au fost mai importante. Aceste mici amănunte sunt doar fițe foarte puțin necesare.

În camera copilului vei avea nevoie și de un dulap încăpător. Chiar dacă, la început crezi că nu ai tot ce îți trebuie pentru cel mic, odată născut te vei umple de cadouri. Hăinuțe peste hăinuțe astfel într-o zi te vei alege cu haine cât să-l îmbraci până la un an. În oferta aleasă de noi, am avut și un astfel de dulap. Elegant, spațios în interior large_3și totuși nu foarte voluminos astfel încât să rămână cât mai mult spațiu de joacă pentru fetița mea.Cu model în două uși , iar în partea de jos dotat cu un sertar util pentru accesoriile micuței mele. Cât despre calitatea materialului sunt convinsă pentru că la fel ca și pătuțul respectă normele europene care au în vederea siguranța copilului. Aceleași criterii respectate și la comoda și etajera ce au venit în ofertă. La fel de utile pentru camera bebelușului astfel încât să fie frumoasă și elegantă dar și utilă fără să consume cât mai mult spațiu din cameră. Cam acestea ar fi criteriile după care m-am ghidat în alegerea mobilierului și pe care le-am găsit pe BabyTrend.ro.

Acesta practic a fost doar începutul cumpărăturilor de pe acest magazin online. A urmat alegerea căruciorului, premergătorului și  altor obiecte utile. Acum că am ajuns la patru ani cred că e momentul să mă uit după o sanie copii. Un moment potrivit mai ales că urmează o perioadă de reduceri consistente. Abonează-te la newsletter pentru a afla ofertele de Black Friday! Va fi o alegere inspirată și nu uita că o mamă știe cel mai bine că Babytrend îți aduce bucuria de a fi părinte!

1520800_629178367135614_7219348429884482995_n