Ador zilele de toamnă târzie, pline de culoare. Dimineţile răcoroase cu aerul proaspăt, cerul străpuns de nori pufoşi şi spectacolul cromatic al frunzelor copacilor. Iubesc arămiul de toamnă şi uneori aş vrea să păstrez toamna bogată în culoare tot anul. Şi cum orice dorinţă poate deveni realitate atunci când vrei cu adevărat, iată că Freeteleks a făcut ca totul să devină posibil doar cu o lenjerie de pat.  Ce poate fi mai frumos decât să adormi şi să te trezeşti într-un pat comod, să simţi atingerea fină a bumbacului satinat, iar privirea să-ţi fie încântată de culorile preferate care te duc cu gândul la o zi perfectă de toamnă? Pentru mine aşa se termină o zi perfectă care a început cu o dimineaţă perfectă. Şi asta doar de când am acasă lenjerie de pat Freeteleks. 

Dar hai să vă spun cum a început povestea mea şi lenjeria de pat Freeteks. Totul se datorează mamei. În fiecare toamnă, imediat cum cad primele frunze şi se culeg strugurii, mama începe curăţenia generală. Ea lenjerie butterflyîi spune curăţenia de toamnă (nu am înţeles, pentru că aşa este şi cea de iarnă şi de primăvară…şi tot aşa). Atunci trebuie mobilizare pentru că se scot covoarele, se spală perdelele , se văruieşte pe unde consideră ea că este necesar, se scutură totul şi….(partea pe care eu o ador!) se cumpără lenjerii noi. (Am aflat mai târziu, când am mai crescut un pic, că este chiar şi recomandat ca lenjeria să se schimbe în fiecare săptămână şi să fie spalată la o temperatură potrivită pentru a scăpa de microbi şi bacterii). În fine, pentru mine, acest moment era de vis. De fiecare dată, camera mea primea o nouă „faţă”. Mama tot timpul cumpăra o lenjerie de culoarea diferă, model cât mai diversificat astfel încât, până la următoarea curăţenie, puteam spune că am o cameră nouă. Într-o toamnă, când a venit momentul ca mama să cumpere lenjerii noi, a venit acasă un curier. Era ceva nou pentru că, până atunci, mergeam împreună şi lenjerie amenaalegeam două-trei lenjerii. Acum mama cumpărase fără mine. Era de fapt o surpriză. Şi asta pentru că găsise o ofertă specială pe www.freeteks.ro, unde transportul era gratuit, iar oferta de lenjerii de pat era atât de bogată precum o toamnă. Cât despre preţuri, ce să spun? A meritat fiecare leuţ atât prin calitatea materialului, fin, plăcut la atingere (că doar era bumbac satinat!), rezistent la spălare cât şi prin modelele şi cromatica fiecărei lenjerii. De atunci m-am îndrăgostit de lenjeriile de pat Freeteks. Şi, în fiecare toamnă, ştiu să respect tradiţia din familia mea: întâmpin toamna cu o lenjerie de pat, acum spun eu, Freeteks.

Dacă şi voi vreţi să aveţi tradiţia voastră, intraţi acum pe Freeteks şi căutaţi modelul care vă inspiră cel mai mult şi care vă aduce chiar în camera voastră anotimpul pe care îl îndrăgiţi. Sau poate vă aduce la picioare Parisul, pentru că Freeteks poate prin modelul special „Paris”. Sau dacă iubiţi Turcia, puteţi adormi în fiecare seara în „Istabul”. Pentru cei care iubesc fluturii, lăsaţi-vă acoperiţi de „Butterfly” sau „Despina”. Freeteks a creat o lenjerie de pat specială pentru fiecare gust aşa că iubiţi-vă pe un pat ce poartă amprenta „Love” şi odihniţi-vă în culorile liniştitoare ale lenjeriei „Allegra”, în timp ce eu prefer să adorm şi să mă trezesc în cromatica de toamnă a Parisului .

7566-v1 bumbac satinat-1200x1200