Vremea schimbă foaia așa că a venit momentul să schimbăm și garderoba de vară cu cea de toamnă. Însă asta nu 22207498_10208174919805588_1286727081_nînseamnă că trebuie să ne înfofolim în haine groase care nu ne avantajează sau care nu ne dau senzația de plutire. Chiar dacă pare greu de crezut și în sezonul rece există ținute sexi, chiar dacă corpul este acoperit în întregime de haine groase. Secretul este să alegem, în continuare, piesele vestimentare care ne avantajează și care ne pun în evidență silueta. Și, cel mai bun exemplu este puloverul. Deși pare banal, dacă alături de pulover știm ce să asortăm vom crea ținute de toamnă cu stil, moderne și mai ales comode.

Pentru a înțelege mai bine că ceea ce spun este și adevărat am ales un pulover damă de pe  http://www.batoko.ro/cardigane-pulovere unde există o gamă variată de modele și culori. Pe placul meu a fost cel din imaginea alăturată. Un pulover în trei culori deschise care este și ușor de asortat. Iată trei idei de ținute de toamnă cu pulovere:

  1. Combinația pulover -fustă

Ei bine, puloverul ales de pe –  http://www.batoko.ro/ – , un site exclusiv pentru doamnele și domnișoarele care știu să se îmbrace cu gust, poate fi purtat cu ușurință în combinație cu o fustă. Fie că se alege o fustă mai elegantă, de lungime medie, sau din contră una sport, rezultatul va fi unul spectaculos. Cel mai important este să avem grija ca talie să fie bine definită. Combinația fustă-pulover poate fi ușor de purtat fie la serviciu, fie la o plimbare prin parc într-o zi frumoasă de toamnă.

2. Combinația pulover și cămașă

Deja nu mai este un secret pentru nimeni că orice pulover poate fi combinat cu o cămașă. Fie că vorba de doamne sau de domni, ținuta formată din cămașă și pulover nu dă niciodată greș. Iar cu puloverul ales de mine pot crea o gamă variată de combinații, mai ales că acesta are trei culori, deschise, ușor de asortat. Fie că folosesc o cămasă clasică, în culori deschise – roz, bleu, alb, gri – fie că aleg una mai îndrăzneață, cu diferite aplicații pe guler sau manșete, ținuta va fi una apreciată, cu siguranță.

3. Accesoriile dau valoarea puloverului

O broșă, un coler sau o eșarfă cu siguranță vor da acel ceva ținutei chiar dacă, în partea de sus, nu vom purta decât un banal pulover. Așa că îndrăzniți să purtați accesorii care vă căracterizează, care spun ceva despre personalitatea voastră. De exemplu, la puloverul pe care l-am ales, aș putea aplica o eșarfă în aceeași nuanță ca cea pe care o are puloverul în partea de sus, însă la fel de bine puteți alege și culori mai îndrăznețe sau chiar cu diferite imprimeuri. Important este să îndrăzniți, să ieșiți din anonimat, și chiar dacă ținuta este formată dintr-un pulover banal să îi dați personalitate.